Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ομιλίες για τα ζώα και το περιβάλλον στην Κηφισιά

23 Φεβρουαρίου 2016

Ομιλίες για τα ζώα και το περιβάλλον στην Κηφισιά

image

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 19:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί  υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του δήμου Κηφισιάς, ομιλία στην Αίθουσα του Πολιτιστικού στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης). Η ομιλία εμπεριέχει δύο θέματα: α) «Δενδροφύτευση και σποροφύτευση της βελανιδιάς». Μετά το τραγικό οικολογικό πλήγμα που υπέστη ολόκληρη η χώρα και ιδιαίτερα τα παρθενικά δάση από πυρκαγιές, η ανάγκη για τη θωράκισή μας με πράσινα τείχη γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.

β) «Προστασία των ζώων». Προστασία ζώων, περιορισμός των αδέσποτων ζώων, με διαφώτιση του κοινού να μην παράγει αδέσποτα με ανεξέλεγκτες αναπαραγωγές.

Ο σωστός ζωόφιλος, ο σωστός πολίτης δεν δημιουργεί αδέσποτα. Όποιος δημιουργεί αδέσποτα είναι υπεύθυνος του βασανισμού τους και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.

Ο δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με κτηνιάτρους περιορίζει με στειρώσεις τη δημιουργία νέων αδέσποτων. Ομιλητής: Μανώλης Θεοδωρίδης (κτηνίατρος, μέλος και συνεργάτης Περιβαλλοντικών Συλλόγων για τη διάδοση και προστασία της βελανιδιάς).

 

Powered By Pixel Perfection  /  Ποιοί Είμαστε  /  Επικοινωνία / Οικονομικά Στοιχεία Site / Οικονομικά Στοιχεία

/ Ποιοί Είμαστε / Όροι Χρήσης