Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 100 λαχανόκηποι στους πολίτες από το ΑΠΘ

20 Μαρτίου 2018

100 λαχανόκηποι στους πολίτες από το ΑΠΘ

image

Εκατό λαχανόκηποι, έκτασης 100 τετραγωνικών μέτρων έκαστος, θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας, έπειτα από αίτηση των ενδιαφερομένων. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, ενώ αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 20 Μαρτίου, μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων λαχανόκηπων, στα γραφεία του Αγροκτήματος του ΑΠΘ (περιοχή “Πράσινα φανάρια” Θέρμης).

Οι κάτοχοι των λαχανόκηπων θα λαμβάνουν συμβουλευτική υποστήριξη από φοιτητές του Τμήματος Γεωπονίας και γεωπόνους, καθώς και νερό άρδευσης με ανεξάρτητη παροχή σε κάθε λαχανόκηπο, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και κοινόχρηστους χώρους υγιεινής. Η καλλιέργεια θα γίνεται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας. Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ ετησίως.

Τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο Ταμείο του Αγροκτήματος και θα χρησιμοποιηθούν για τις λειτουργικές ανάγκες των λαχανόκηπων, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση των φοιτητών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση agroctima@auth.gr ή να τηλεφωνούν στο 2310 473842._

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr

Powered By Pixel Perfection  /  Ποιοί Είμαστε  /  Επικοινωνία / Οικονομικά Στοιχεία Site / Οικονομικά Στοιχεία

/ Ποιοί Είμαστε / Όροι Χρήσης