Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

26 Σεπτεμβρίου 2015

Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

image

Δεν γνωρίζουμε τη γεύση του αλλά φαίνεται εντυπωσιακό σαν ιδέα. Αρχικά πρέπει να ανακατέψουμε το αυγό μέσα στο τσόφλι του χωρίς αυτό να σπάσει.

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

Για να το πετύχουμε αυτό τοποθετούμε το αυγό μέσα σε σε ένα μακρύ και ελαστικό ύφασμα (πχ μια γυναικεία κάλτσα ή καλσόν) και ανακινούμε όπως στο βίντεο.

 

Στη συνέχεια βράζουμε καλά το αυγό και έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα με μαλακή υφή.

Στην Ιαπωνία είναι συνισμένος τρόπος μαγειρέματος του αυγού και ονομάζεται Χρυσό Αυγό. Φυσικά κυκλοφορούν και τα αντίστοιχα gadjets.

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

Ας δούμε και μερικές ιδέες σερβιρίσματος

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

perierga.gr

Powered By Pixel Perfection  /  Ποιοί Είμαστε  /  Επικοινωνία / Οικονομικά Στοιχεία Site / Οικονομικά Στοιχεία

/ Ποιοί Είμαστε / Όροι Χρήσης