Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο To «Όλοι Μαζί Μπορούμε» έχει συγκεντρώσει 4.095.675 κιλά τροφίμων με τη συνεχή συμβολή όλων

18 Νοεμβρίου 2015

To «Όλοι Μαζί Μπορούμε» έχει συγκεντρώσει 4.095.675 κιλά τροφίμων με τη συνεχή συμβολή όλων

image

Ο μήνας Οκτώβριος που προηγήθηκε ήταν αρκετά εποικοδομητικός για το καλάθι του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αφού εκτός από τα 55.675 κιλά που συγκεντρώθηκαν από όλα τα Super Markets της χώρας, προστέθηκαν και 30.000 κιλά από τα τρόφιμα που πρόσφεραν εταιρείες και πολίτες στον 2ο αγώνα δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Παράλληλα από τον Οκτώβριο ξεκίνησε και θα συνεχιστεί, η διανομή 1.000.000 κρουασάν από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου και συγκεκριμένα από την πρωτοβουλία «Φαγητό από καρδιάς» που διέθεσε στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Μόνο το πρώτο τρίμηνο (μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου) θα διανεμηθούν 260.000 κρουασάν μαζί με τα δέματα που προσφέρει ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και σε επτά Μητροπόλεις της χώρας.

Οι ανάγκες δυστυχώς αυξάνονται και παρόλο που συμπληρώνουμε τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία, η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ. «Όλοι Μαζί Μπορούμε» να συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και την υποστήριξη των Super Markets όλης της χώρας να μην υπάρξει κανείς συνάνθρωπός μας που να μην έχει εξασφαλίσει το καθημερινό του φαγητό.

 

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.

http://www.oloimaziboroume.gr

Powered By Pixel Perfection  /  Ποιοί Είμαστε  /  Επικοινωνία / Οικονομικά Στοιχεία Site / Οικονομικά Στοιχεία

/ Ποιοί Είμαστε / Όροι Χρήσης